Portfolio

Hieronder vindt u enkele nieuwe websites door ons vervaardigd. Klik op de titel om de website te bezoeken.

mijkebresserswebsite* www.mijkebressers.nl
Mijke Bressers is een getalenteerde fotografe. We hebben haar geholpen met de technische realisatie van haar portfolio website. Neem eens een kijkje op haar website om de prachtige foto’s te bekijken!

 

 

 

soundgardenwebsite* www.studiosoundgarden.nl
In november 2015 is de website van Soundgarden Audioproductions helemaal vernieuwd. Met specifieke kenmerken voor een geluidsstudio is het een mooie en overzichtelijke website geworden. Tevens geoptimaliseerd voor de zoekfunctie van Google (SEO optimization).

 

 

rollingpianowebsite* www.rollingpiano.nl
Rolling Piano is het leukste piano entertainment van dit moment. Vanaf nu kan Rolling Piano ook haar eigen website onderhouden, dit alles ook in de vernieuwde huisstijl.

Kijk op www.rollingpiano.nl , misschien is het iets voor uw bruiloft of bedrijfsfeest!

 

 

Website Liendoi* www.liendoi.nl
Sinds januari 2015 heeft Stichting Lien Doi een prachtige nieuwe website, gebaseerd op een WordPress systeem. De stichting kan zelf nieuwe projecten toevoegen en grotendeels haar site zelf onderhouden.

 

 


My Style Website* www.beautysalonmystyle.nl

De website van Beautysalon My Style is helemaal custom made gemaakt door Webdesign-garden. Het eindresultaat is een mooie, overzichtelijke site, uiteraard gekoppeld aan Facebook.

 

 

 

Eva Luijkx website* www.evaluijkx.com
Eva Luijkx Kunst en projecten heeft een echte ‘custom made’ website. Bijna al het grafische materiaal is door Eva zelf getekend en vervolgens door ons technisch omgezet naar een leuke, speelse website.

 

 

 

Bas de Groot website* www.basdegrootmusic.com
Sinds 1 mei 2014 heeft muzikant Bas de Groot een mooie nieuwe website. Alle info over Bas en zijn optredens vind je op deze pagina, uiteraard ook weer beschikbaar op mobiele devices.

 

 

 

 

* www.rijwielsporthuisadvanoverveld.nl
Rijwielsporthuis Ad van Overveld heeft sinds december 2013 een nieuwe website. De site wordt later nog uitgebreid met een webshop en is ook zichtbaar op tablets en smartphones.

* www.smeekens.nl
De website van Volvo dealer Smeekens in Ulvenhout is een overzichtelijke site, waarop de gebruiker zelf auto’s kan toevoegen met een onbeperkt aantal foto’s en accessoires. De site is ook zichtbaar op tablets en smartphones.

* www.atelierkyk.nl
Creatieve workshops, schilderen voor volwassenen en kinderen, dat is atelier Kyk! Op deze site uiteraard veel ruimte voor de creativiteit van het atelier zelf!

* www.muziekinroosendaal.nl
Het nieuwe muziekinitiatief in Roosendaal heeft een website op basis van haar eigen aangeleverde logo. Met de juiste kleuren en informatie heeft ‘Muziek in Roosendaal’ een optimale website gekregen.

* www.atelierdeluxe.nl
Atelier Deluxe in Bergen op Zoom heeft een duidelijke site, waar steeds weer leuke nieuwe berichten op te lezen zijn. Deze berichten kunnen door de gebruiker zelf aangemaakt worden in slecht 5 minuten tijd!

* www.computerhelp-garden.nl
Computerhelp-garden.nl levert computer service aan huis voor al uw problemen met computers, tablets en smartphones. Via deze site kunnen klanten ook op afstand geholpen worden met hun computer problemen.

Deel deze site!