Grote voorjaarsschoonmaak voor je website?

Wordpress UpdateHet weer wordt beter, het voorjaar is begonnen! Tijd voor een grote schoonmaak in en om het huis? Dan wellicht ook voor je website! Waarom? Lees hieronder verder…

Onderhoud aan je WordPress website

Zoals je wellicht weet is WordPress een open-source systeem, wat betekent dat het dagelijks in ontwikkeling is. Net als je computersysteem heeft WordPress regelmatig updates. Deze updates zijn belangrijk voor de stabiliteit en beveiliging van je WordPress website. Tevens verschijnen er soms ook meer functies in het beheer gedeelte van je website; het Dashboard.
Deze updates worden niet automatisch geïnstalleerd, dit omdat het de functionaliteit van je website ook negatief kan beïnvloeden: er verdwijnen berichten, pagina’s of foto’s. Soms verdwijnt een gedeelte van de layout. Het is daarom verstandig om van tevoren een backup te maken van de WordPress website. Wil je dit vertrouwd en goed laten uitvoeren? Dan hebben wij een oplossing voor je: het WordPress onderhoudscontract. Als je een onderhoudscontract afsluit zorgen wij voor de updates van WordPress en eventuele plugins. Uiteraard zorgen we ook voor de bijbehorende backups.
De frequentie van deze werkzaamheden kan ingevuld worden n.a.v. de grootte van de website: iemand die wekelijks berichten post heeft uiteraard meer backups nodig dan iemand die slechts éénmalig informatie op zijn WordPress website zet. Voor een webshop is een hogere frequentie dus zeer wenselijk, maar eigenlijk heeft iedere website van tijd tot tijd een update en backup nodig. De kosten van een website opnieuw opbouwen (en dus tijdelijk uit de lucht zijn!) zijn namelijk veel hoger!

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende onderhoudscontracten. Staan jouw wensen er niet bij? Stuur ons je specifieke wensen, dan maken wij een custom made onderhoudscontract. Onderaan deze pagina kun je je website gelijk aanmelden voor een onderhoudscontract.

Onderhoud 1:

– 1 x per jaar update van WordPress
– 1 x per jaar update van WordPress plugins
– 4 x per jaar backup van complete website

60,- euro per jaar*

Onderhoud 2:

– 2 x per jaar update van WordPress
– 2 x per jaar update van WordPress plugins
– 12 x per jaar backup van complete website

90,- euro per jaar*

Onderhoud 3:

– 4 x per jaar update van WordPress
– 4 x per jaar update van WordPress plugins
– 52 x per jaar backup van complete website

120 euro per jaar* (Aanbevolen voor Webshops en fanatieke webgebruikers!)

Onderhoud 4:

– 6 x per jaar update van WordPress
– 6 x per jaar update van WordPress plugins
– 365 x per jaar backup van complete website

150,- euro per jaar*

* = Alle prijzen excl. BTW en worden per jaar gefactureerd.

Gelijk aanmelden? Gebruik het onderstaande formulier: